Pitanja vezano za narudžbe

1. GDJE I NA KOJI NAČIN MOGU NARUČITI GUME, FELGE I ULJA?

Gume, čelične felge, aluminijske felge i ulja možete narućite direktno preko našeg web shopa, putem telefona na broj Tel: 01 555 9080 ili u našoj poslovnici u Zagrebu na adresi Oporovečka 14 (u sklopu shopping centra Garden Mall-a u Dubravi na razini -1 parking garaže na zapadnoj strani garaže). U našoj poslovnici vršimo usluge izmjenu ulja, kočnica, svjećica, punjenje auto klime, montažu guma i felgi te nudimo uslugu čuvanje guma i felgi (hotel za gume).

2. KOJI JE ROK ISPORUKE ZA GUMA KOJE IMATE NA STANJU U ZAGREBU?

Za gume koje bi htjeli montirati u našem servisu možete isti dan pod uvjetom da ima slobodnih termina. Ukoliko želite dostavu guma rok isporuke je 24 sata nakon evidencije Vaše uplate.

Za informacije oko raspoloživih guma odmah nazovite tel: 01 555 9080.

Isporuka ulje je odmah u našoj poslovnici ili dostavom u roku od 1 do 2 dana.

3. KOJI JE ROK ISPORUKE NARUČENIH GUMA ILI FELGI KOJE NEMATE NA STANJU U ZAGREBU?

Za gume koje imamo na stanju u Zagrebu isporuka je odmah. U slučaju da gume ili felge nisu na stanju u Zagrebu onda sve narudžbe koje su plaćene karticom putem web shopa ili za sve narudžbe za koje primimo uplatu na naš žiro račun do svakog ponedjeljka do 10:00 očekujte termin za montažu guma ili isporuku guma na vašu adresu do petka u tom tjednu. U slučaju da primimo uplatu karticom ili putem računa nakon 10:00 sati svakog ponedjeljka očekujte termin za montažu guma ili isporuku do petka u slijedećom tjednu. Uskoro ćemo biti u mogućnosti isporučivati gume 3 puta tjedno.

4. DA LI MORAM IMATI OTVOREN RAČUN KAKO BI MOGAO NARUČIVATI PREKO WEB SHOPA?

Ne trebate, možete naručiti proizvode i kao gost.

Jedino je potrebno da prilikom potvrđivanja i plaćanja narudžbe navedete vaše ime i prezime, adresu te broj telefona ili mobitel. Ti podaci su potrebni za izvršavanje dostave i za potrebe izdavanja računa. Svi su vaši osobni podaci su zašticeni i NE koriste se u bilo koje druge svrhe.

5. KAKO ĆU ZNATI DA JE MOJA NARUDŽBA USPJEŠNO ZAPRIMLJENA ZA NARUDŽBE PREKO WEB SHOPA?

Za svaku vašu uspješnu narudžbu dobit ćete potvrđenu narudžbe na Vašu email adresu koje ste upisali prilikom registracije kao gost ili prilikom otvaranje računa na našem web-shopu.

U slučaju da ne primite potrvđeni email 2 do 3 minute nakon vaše narudžbe, vaša narudžba nije uspiješno provedena.

U tom slučaju probajte ponoviti narudžbu ili nazovite našu službu za korisnike: Tel: 01 555 9080

6. DALI SE MOŽE NARUČITI SAMO JEDNA GUMA?

Možete naručiti bilo koji količinu guma pa i jedan komad ako želite.

7. DA LI JE PREKO WEB SHOPA MOGUĆE PLAĆANJE NA RATE?

Ne. Plaćanje na rate možete obavit telefonom s telefonskom autorizacijom karticama i vrijedi za Diners (do 12 rata) i American (od 2 do 6 rata) ili dolaskom u našu poslovnicu

NAČIN PLAĆANJA

1. KOJI SU NAČINI PLAĆANJA?

Plaćati možete virmanski, gotovinom i karticama za sve proizvode i usluge. Plaćanje pouzećem je jedino moguće za motorna ulja.

Virmansko plaćanje: za narudžbe putem web shopa ako odaberete način plaćanja „putem računa“. Sve podatke za plaćanje putem računa dobijete na email nakon izvršene narudžbe.

Plaćanje gotovinom: Isključivo u našoj poslovnici.

Plaćanje karticom: Putem web shopa ako odaberete način “Plaćanje karticom” ili karticom možete platiti u našoj poslovnici. Također možete platiti karticama jednokratno ili na ratama putem telefonske autorizacije. Za telefonske autorizacije nazovite Tel: 01 555 9080.

Plaćanje pouzećem: Motorno ulje je jedino moguće platiti pouzećem.

2. KOJE KARTICE PRIMATE NA RATE?

Gume, felge, ulje i usluge auto servisa možete platiti na rate s American Express karticom (cijene su veće za 6,5%) od 2 do 6 rata ili Diners karticom od 2 do 12 rata (cijene su uvećane za 6%).

Veće cijene na ratama vrijede za obje kartice bez obzira na koliko broj rata odaberete kupnju.

3. CIJENA NA WEB SHOPE SU ZA KOJE VRSTE PLAĆANJE?

Sve cijene na našim web stranicama vrijede za plaćanje putem računa ili za plačanje karticama koje se autoriziraju/plačaju direktno preko web stranice.

Za plaćanje putem raćuna za narudžbe preko web stranica odaberite plaćanje “putem računa. Nakon kupnje preko web stranice primit ćete potvrđenu narudžbu na Vašu email adresu s uplutama za plaćanje.

4. DA LI SE GUME MOGU PLATITI POUZEĆEM?

Gume se isključivo mogu platiti gotovinom, putem računa ili karticama.

MONTAŽA GUMA

1. NA KOJOJ SE ADRESI MOGU MONTIRATI GUME I FELGE?

U našoj poslovnici u  Zagrebu na adresi Oporovečka 14  u sklopu shopping centra Garden Mall-a u Dubravi na razini -1 parking garaže na zapadnoj strani garaže.

2. KOJA JE CIJENA MONTAŽE?

DEMONTAŽA, MONTAŽA, BALANSIRANJE, POSTAVA NA VOZILU CIJENE S PDV-om CIJENE U EURIMA S PDV-om
Naplaci 13'' - 14'' 40,00 kn/kom 5,30 €/kom
Naplaci 15'' - 16'' 50,00 kn/kom 6,63 €/kom
Naplaci 17'' - 18'' 60,00 kn/kom 7,96 €/kom
Naplaci 19'' - 22'' 80,00 kn/kom 10,61 €/kom
*Cijene vrijede za čelične i aluminijske felge te run flat gume.
Promjena pozicija guma 12,50 kn/kom 1,65 €/kom
Ventili 8,00 kn/kom 1,06 €/kom
Krpanje guma 70,00 kn/kom 9,29 €/kom

3. KAKO MOGU DOGOVORITI TERMIN ZA MONTAŽU?

U slučaju da naručite gume ili felge putem web shopa nazvat će vas naš prodajni prestavnik da se dogovori termin za montažu.

U slučaju da naručite gume ili felge telefonom ili u našoj poslovnici možete tada dogovoriti termin za montažu.

HOTEL ZA GUME/FELGE

1. KOJA JE CIJENA ZA ČUVANJE GUMA ILI FELGI

USLUGE ČUVANJA GUMA (HOTEL ZA GUME) CIJENE S PDV-om CIJENE U EURIMA S PDV-om
Guma s ili bez naplatka: 12'' - 16'' 25,00 kn/kom 3,31 €/kom
Guma s ili bez naplatka: 17'' - 22'' 30,00 kn/kom 3,98 €/kom
**Cijene se odnose na čuvanje guma do 6 mjeseci što se podrazumijeva da je jedna sezona.

DOSTAVA

1. KOJA JE CIJENA DOSTAVE GUMA I MOTORNA ULJA?

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 200,00kn

Dostave vršimo na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke.

2. KOJA JE CIJENA DOSTAVE ZA NARUDŽBE ISPOD 200,00 kn ?

Za sve narudžbe manje od 200,00kn dostava je 25,00 kn

3. KOJI JE ROK ISPORUKE GUMA ZA DOSTAVU ILI ZA MONTAŽU U VAŠEM SERVISU?

Za sve narudžbe koje su plaćene karticom putem web shopa ili za sve narudžbe za koje primimo uplatu na naš žiro račun do svakog ponedjeljka do 10:00 očekujte termin za montažu guma ili isporuku guma na vašu adresu do petka u tom tjednu. U slučaju da primimo uplatu karticom ili putem računa nakon 10:00 sati svakog ponedjeljka očekujte termin za montažu guma ili isporuku do petka u slijedećom tjednu. Uskoro ćemo biti u mogućnosti isporučivati gume 3 puta tjedno.

4. KOJI JE ROK ISPORUKE ULJA?

Slijedeći radni dan za primljene uplate do 14:00 i slijedeći radni dan za narudžbe koje se plaćaju pouzećem.

5. KOJA DOSTAVNA SLUŽBA DOSTAVLJA NARUČENE PROIZVODE?

Overseas Express.

DOT, Datum proizvodnje guma

Preko 90% guma koje naša trvtke isporučuje/montira, DOT je iz te kalendarske godine upravo iz razloga što direktno naručujemo od proizvođača ili iz razloga što neki naši dobavljači nama isporučuju gume koje su naručeni direktno iz tvornice za naše potrebe prodaje.

Razlozi u slučaju da DOT nije iz tekuće kalendarske godine:

1. Proizvođači guma proizvode ljetne, zimske i cjelogodišnje gume tijekom cijele godine.

Zimske gume koje su npr. proizvodene u jeseni 2014. g. nekada nisu niti namijenjeni za prodaju u zimi 2014. g. nego za prodaju u sezoni jesen/zima 2015g.

U slučaju blage zime, pada prodaje ili iz drugih razloga, gume proizvodene u 2014. g. će se prodavati u 2015. g.

2. Gume proizvodene na drugim kontinentima u jeseni 2014. g. bile to zimske ljetne ili cjelogodišnje gume, namijenjeni za europsko tržiste ne mogu fizički doći u Europu u 2014. g. te se prodaju u 2015. g.

Iz gore navedenih, te i iz svih mogućih drugih razloga svi proizvođači guma proizvode gume na način da se gume mogu prodavati kao “nove” i smatraju se novim u svakom mogućem smislu riječi čak i to 5 godina nakon što je guma proizvedena. Osim što gume nisu pokvarljiva roba, proizvodene su na način, s materijalima i zaštićene su tako da se i guma montira kao “nova” i do 5 godina nakon proizvodnje jamstvo od proizvođača vrijedi 1 godinu nakon montiranja gume isto kao sto jamstva proizvođača vrijede 1 godinu nakon montiranja guma makar ta guma bila proizvodena prije mjesec dana.

U slučaju da su neke gume starije od 2 kalendarske godine, na našim stranicama, za svaku takvu gumu pod opisom gume, navedena je godina proizvodnje. Npr. ako je guma proizvedena u 2011.g., pod opisom gume pise: DOT 2011. Ako je guma proizvedena ne starija od 2 kaledarske godine ne piše koji je DOT u opisu proizvoda.

Jamstvo za gume kupljene od naše tvrtke:

Vaše jamstvo što je zapravo jamstvo proizvođača, vrijedi 1 godinu nakon kupljene gume za gume s eventualnom tvorničkom greškom.

Račun koje dobijete za kupljene gume je ujedno i jamstvo.