1. KOJI SU NAČINI PLAĆANJA?

Plaćati možete virmanski, gotovinom i karticama za sve proizvode i usluge. Plaćanje pouzećem je jedino moguće za motorna ulja.

Virmansko plaćanje: za narudžbe putem web shopa ako odaberete način plaćanja „putem računa“. Sve podatke za plaćanje putem računa dobijete na email nakon izvršene narudžbe.

Plaćanje gotovinom: Isključivo u našoj poslovnici.

Plaćanje karticom: Putem web shopa ako odaberete način “Plaćanje karticom” ili karticom možete platiti u našoj poslovnici. Također možete platiti karticama jednokratno ili na ratama putem telefonske autorizacije. Za telefonske autorizacije nazovite Tel: 01 555 9080.

Plaćanje pouzećem: Motorno ulje je jedino moguće platiti pouzećem.

2. KOJE KARTICE PRIMATE NA RATE?

Gume, felge, ulje i usluge auto servisa možete platiti na rate s American Express karticom (cijene su veće za 6,5%) od 2 do 6 rata ili Diners karticom od 2 do 12 rata (cijene su uvećane za 6%).

Veće cijene na ratama vrijede za obje kartice bez obzira na koliko broj rata odaberete kupnju.

3. CIJENA NA WEB SHOPE SU ZA KOJE VRSTE PLAĆANJE?

Sve cijene na našim web stranicama vrijede za plaćanje putem računa ili za plaćanje karticama koje se autoriziraju/plaćaju direktno preko web stranice.

Za plaćanje putem računa za narudžbe preko web stranica odaberite plaćanje “putem računa”. Nakon kupnje preko web stranice primit ćete potvrđenu narudžbu na Vašu email adresu s uplutama za plaćanje.

4. DA LI SE GUME MOGU PLATITI POUZEĆEM?

Gume se isključivo mogu platiti gotovinom, putem računa ili karticama.

0Shares