Nexen gume – gume budućnosti

Povijest

Osnovana je 1942. godine pod imenom Heung-guma. Nexen guma Co s ponosom služi u industriji guma posljednjih 71 godinu. Tvrtka je 1956.prepoznata kao prva korejske tvrtke u proizvodnji guma.

Godine 1985 pogon u Yangsan, Koreji počeo je proizvodnju radijalnih guma. 6 godina nakon toga, u suradnji s OHTSU Tire & Rubber u Japanu, poboljšali su i unaprijedili razvojne i proizvodne mogućnosti.

U nastojanju da odražavaju predanost kvaliteti , promijenili su naziv tvrtke u 2000. godini od Woosung guma na Nexen guma Corporation. Ime Nexen je kombinacija dvije riječi Sljedeći i stoljeća. To odražava Nexen-ovu volju i odlučnost da se pripreme za budućnost.

U 2005. godini, osnovali su američku podružnicu, Nexen guma Amerika, što je odličan početak za širenje branda na globalnoj razini. U istoj godini, Nexen guma je dobio patent za tehnologiju za proizvodnju gume / slojevitih silikata nano-kompozitnih guma. Do 2006. godine završili su razvoj na novoj UHP i zimskoj LTR / SUV gumi. Zbog povećane globalne potražnju za Nexen marke, otvorili su dodatnu proizvodnju guma tvornicu u Qingdao, Kina u 2007. Nakon otvaranja američkog kao i drugih ureda diljem svijeta 2012 godine bilo je potrebno modernizirati tvornicu u Changnyeongu, Koreja. To je jedan od najvećih i najnaprednijih svjetskih proizvođača guma, s planovima da postignu godišnju proizvodnju od 10 milijuna jedinica do 2015. i 20 milijuna jedinica do 2018.

Zbog opredjeljenja za pružanje kvalitetnog proizvoda, iznimne vrijednosti, globalni tržišni udio Nexen-a, značajno se povećao u posljednjih desetak godina, s prodajom više od 2 milijarde dolara godišnje. Tvrtka radi i dalje na istraživanju inovativnih tehnologija, razvoju sigurnih i ekološki prihvatljivih proizvode i osiguranju da kupci Nexen guma uživaju u udobnoj vožnji.

Inovativna tehnologija

Nexen istraživački tim doveo je do razvoja prvih Korejskih guma obliku slova V . Patentirao nano-tehnologiju i nagrađivanog zelenog koncept guma. Nexen je predan u tijeku istraživanje i razvoja budućih tehnologija guma te koristi najsuvremeniju opremu kako bi se osigurala sigurnost, vrijednost i performanse s ekološkim pristupom.

Pouzdanost automobila

Udobnost Nexen guma podređena je ukupnom zadovoljstvu vozača. Zato je Nexen gume odobren od više proizvođača automobila za prvu ugradnju novo proizvedenih automobila. . Rigoroznom kontrolom kvalitete i performansi Nexen je zaradio povjerenje proizvođača automobila koji znaju, ako je vozač zadovoljan svojim gumama oni če također vjerojatno biti zadovoljni sa svojim vozilom što povećava vjerojatnost da če kupiti istu marku vozila u budućnosti.

Tu su prikazani proizvođači automobila koje koriste Nexen gume za prvu ugradnju u njihove nove automobile.

Država proizvodnje

Nexen je unaprijedio automatsku proizvodnju opreme. Učinkovitost u kombinaciji sa superiornom tehnologijom omogućuje Nexenu isporučiti najbolji proizvod po najboljoj cijeni. Ova tvrdnja je podlogom od rekordnih izvrsnosti 70 godina jake proizvodnje. Za Nexen je najvažnije da zadržimo kvalitetu proizvoda zauvijek.

Nagrađeni dizajn

Nexen inovacije čine prvom tvrtkom za proizvodnju guma koja je uspjela osvojiti četiri svjetske nagrade za dizajn: IDEJU (2014), G-Mark (2013.), Dot Design (2012.) i IF dizajn (2011). Nexen dizajn je bio najbolji od 2.000 prijave za 2014 IDEA s Zelenim konceptom guma sadrži zamjenski blok gazišta. ” U budućnosti, Nexen se vodi idejom o paketu proizvoda koji se odlikuje izvrsnim performansama i dizajnom.

0Shares