01 555 90 80 | Naslovna

Dobrodošli!

Auto Gume Continental

continentalContinental gume su napravljene za sve vrste automobila, terenaca, kombija, lakih kamiona, kamiona i autobusa. Continental gume se proizvode od 1871 i do današnjeg dana Continental gume su jedne od najpopularnijih i najkvalitetnijih guma na svijetu.
Continental gume su prošle kroz mnoge faze tehnoloških poboljšanja od kad su počele proizvoditi svoje gume od prije 150 godina. Continental gume do današnjeg dana predstavljaju nove inovacije kod svojih modela guma, a osobito gume za auto.
Continental gume koriste razne tehnologiju, Continental gume također koristi i implementira nove suvremene materijale za sve nove modele Continentalovih guma.
Continental gume je vođa u prodaji guma kada dolazi do proizvodnje guma visokih performansi. Otprilike svaki četvrti automobil napravljen u Europi ima Continental gume. Continental gume donose maksimalnu kontrolu za vozilo bez obzira na vremenske uvijete.
Da dodamo sigurnost za vrijeme vožnje Continental gume su optimizirane za sustav stabilnosti kao što su ABS i ESC, koji kontrolira rotaciju svake gume prilikom vožnje i kočenja. Continental gume poboljšavaju sigurnost u komfort prilikom vožnje.

Continental ljetne gume

Continental ljetne gume su među vodećim produktima kada dolazi do sigurnosti i komfora. Najvažnije za što se zalažu Continentalove ljetne gume je duga kilometraža i smanjena emisija CO2.
Puno automobila napravljenih ovisi su o Continentalovim ljetnim gumama. Svaki četvrti auto vozi Continental ljetne gume. Continental ljetne gume su veoma sigurne i komfornne te voze lagano i s velikom kilometražom. Nije čudno što ljudi kupuju Continental ljetne gume zato što su veoma dobre kvalitete.
Tokom zadnjih par godina Continental je teško radio na njihovim produktima i tehničkim poboljšanjima. To pokazuje jako dobre rezultate prilikom svih provjera gume. Continetal ima već zagrađeno prvo mjesto na tablici njemačkog magazina „Auto Motor und Sport“ što dokazuje da je Continental jedna od najboljih guma na svijetu.
Continentalove ljetne gume su napravljene da odlično leže na cesti makar i ona bila mokra, gume su sportske i komforne u isto vrijem što ih čini najboljim ljetnim gumama na svijetu.

Popularni modeli Continental ljetnih guma:

Continental EcoContact 5

Continental ContiCrossContact UHP
Continental ContiCrossContact AT

Continental CST
Continental ContiVanContact 200
Continental SportContact 2
Continental ContiCrossContact LX 2
Continental PremiumContact 2 E
Continental 4x4 SportContact
Continental VancoCamper
Continental SportContact
Continental ContiCrossContact LX Sport
Continental VancoEco
Continental PremiumContact 2 SSR
Continental SportContact 5 SUV
Continental PremiumContact SSR
Continental VancoContact 2

Continental 4x4 Contact
Continental PremiumContact
Continental SportContact 5P

Continental Vanco 2

Continental Sport Contact 2

Continental SportContact 3
Continental SportContact 3 E SSR < Continental VancoContact

Continental EcoContact EP
Continental SportContact 5
Continental PremiumContact 2
Continental ContiCrossContact LX Continental VanContact 100
Continental SportContact 5 SUV SSR
Continental SportContact 3 Continental SportContact 5 SSR
Continental PremiumContact 5
Continental Conti.eContact

Zimske gume Continental

Continental zimske gume pomažu vozačima da budu spremni i za najekstremnije uvijete na cesti. Slaba vidljivost, mokra cesta, niski stupnjevi, snijeg i led Continental gumama ne stvaraju nikakav problem. Preporučamo Continental zimske gume zbog njihove visoke kvalitete.
Continental zimske gume imaju poboljšano kočenje na ledu i smrzavici. Continental gume imaju visoku kvalitetu gume što doprinosi ugodnosti u vožnji i sigurnosti, sa Continental zimskim gumama možete biti u potpunosti sigurni čak i na najopasnijim cestama.
Continental zimske gume imaju dužu kilometražu i odlično prianjanje na mokroj i suhoj cesti sve u svemu sa kupnjom Continental zimskih guma ne možete pogriješiti.

Popularni modeli Continental zimskih guma:

Continental VancoWinter 2
Continental 4x4 WinterContact
Continental WinterContact TS 810 S
Continental WinterContact TS 810
Continental WinterContact TS 790
Continental WinterContact TS 850 P SUV

Continental WinterContact TS 830P
Continental WinterContact TS 800
Continental WinterContact TS 830P SSR
Continental ContiCrossContact Winter
Continental ContiCrossContact Viking
Continental WinterContact TS 850P
Continental WinterContact TS 850
Continental CONTI VIKING CONTACT 6
Continental WinterContact TS 810 S SSR

Continental cjelogodišnje gume

Continental je jedan od najvećih i najpopularnijih proizvođača guma u svijetu. Tvrtka nudi gume visoke kvalitete, visokih performansi u svim kategorijama, a to se dosljedno vidi na svim testovima, jer su gotovu uvijek daleko superiorniji od većine konkurenata. Znak Continental predstavlja inovativni proizvod, sofisticiranu tehnologiju i to se osobite odnosi na cjelogodišnje gume. Guma ContinentalVanco Four Season 2 ispunjava sva očekivanja i odgovara svim klimatskim uvjetima. Gume Continental ima pojačano prianjanje na snijegu i mokrim cestama te kraći put kočenja u kišnim i suhim uvjetima zbog poprečnih i uzdužnih ravnina.

Continental cjelogodišnje gume pokazuju svoje prednosti, ne samo u slučaju lošeg vremena na suhim cestama nego i na snježnim cestama kako pri normalnim tako i pri visokim brzinama. Cjelogodišnje Continental gume pružaju maksimalnu kontrolu u svim vremenskim uvjetima.

Popularni modeli cjelogodišnjih Continental guma:

Continental VancoFourSeason 2
Continental VancoFourSeason

Leave a Reply