Sigurnost kupovine

Plaćanje kreditnim karticama se autorizira preko skrill.com. Skrill je vodeća tvrtka na svijetu s preko 12 miliona klijenata koja autorizira kreditne kartica za kupnju roba i usluga preko interneta te razne druge financijske usluge. Skrill primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol s 128-bitnom enkripcijom podataka te osigurava da se razmjena podataka izmeču korisnika/kupca i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Skrill također ispunjava i pridržava se svih uvjeta i direktiva Europske Unije vezano za elektroničko poslovanje i plaćanje. Skrill ispunjava „Electric Commerce ( EC Directive ) Regulations 2002 Notice“ i „Consumer Protection ( Distance Selling ) Regulations 2000 Notice.

Ne može smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili korištenja usluge naplate www.skrill.com.

Kada potvrdite narudžbu automatski ćete biti preusmjereni na web stranicu www.skrill.com gdje ćete ispuniti potrebne podatke o plaćanju tako da se transakcija realizira na stranici Skrill, a ne na www.uljadirekt.com .

0Shares