Nexen guma prva ugradnja za 2015. godinu Chrysler 200

24. siječnja 2014

Nexen guma od 24. siječnja dostavlja kao dio originalne opreme (OE) gume za sve nove Chrysler 200.
2015 model će ići u proizvodnju u Sterling Heights tvornici u ožujku ove godine, te će biti opremljen s Nexen gumama od 17 do 19 inča CP671.
Chrysler je predstavio da če svi novi 200 modeli biti opremljeni Nexen CP671 gumama recenzije na 2014 North American International Auto Show (Detroit Motor Show).

Nexen guma Partneri s četiri Major League Baseball momčadima za 2014. sezonu

15. travnja 2014

Diamond Bar, CA, 15. travnja 2014 – Nexen guma dramatično pojačava svoje marketinške napore u SAD-u ulaskom u nova službena partnerstva s Texas Rangersima i Los Angeles Angelsima.
U suradnji s Texas Rangersima, Nexen brand u potpunosti pokriva pozadinu na lijevom dijelu tribine na terenu. Uz Los Angeles Angels, Nexen  sponzorira veliki vanjski plakat na vrhu stadiona, kao i značajku bloopers  velikih predstava koje će se izvoditi kod izmjena na svakoj domaćoj utakmici.
Osim toga, Nexen je obnovio sponzorstvo s Los Angeles Dodgers i Detroit Tigers za 2014 baseball sezonu. Za Dodgers, Nexen se oglas  prikazuje vidljivo na televiziji, dok se za Detroit Tigers, oglas nalazi  na LED zaslon ploči na početku utakmice.
“Naše partnerstvo s velikim profesionalnim bejzbol timovima u SAD-u, kao što su Los Angeles Angels, Texas Rangers, Los Angeles Dodgers i Detroit Tigers je veliki dio našeg sportskog marketinga. Uspjeh u ovoj areni u konačnici će poslužiti za podizanje naše svijesti o brandu “, kaže za Nexen  direktor globalnog marketinga Lee Jang-Hwan.

Nexen guma počela je opskrbu OE gume za Chrysler 200 i Dodge Avenger prošle godine, a sada opskrbljuju sve nove Chryslere  200.

0Shares